Kreativa möten och jobbkonferenser på Såstaholm

Strax norr om Stockholm, i Täby, ligger konferensanläggningen Såstaholm. Här finns plats för grupper från ett tiotal personer upp till 130 personer och anläggningen erbjuder en lugn arbetsmiljö som ger inspirationen till en givande jobbkonferens. Kombinera ett effektivt möte i tekniskt välutrustade rum med god och välbalanserad mat, hembakat kaffebröd och en mängd olika aktiviteter. På Såstaholm erbjuds ett möteskoncept för varje grupp som bokar där de som arbetar på Såstaholm gemensamt går igenom era önskemål och förväntningar av mötet. Här finns grupp- och konferensrum i storlekar från 12 personer upp till 130 personer, där ni har full tillgång till alla faciliteter som erbjuds.

Lokalernas utrustning och möblering

Lokalerna på anläggningen är nyrenoverade och går i ljusa färger med dagsljusinsläpp och är möblerade med bekväma möbler anpassade för sittande möten. Rummen har all tänkbar teknisk utrustning, såsom dataprojektor eller storbildsteve i LCD och fritt WIFI, baserat på anläggningens 100 MB fiberkabel för att garantera en hög kapacitet under hela mötet. I anslutning till konferensrummen finns alltid ett servicerum, en plats där det serveras kaffe, te, frukt och trevligt småplock. De mindre rummen används för ett tiotal personer och möbleras gärna i styrelsemöblering och de mellanstora rummen ger plats för upp till 20 personer med olika möbleringsmöjligheter såsom biosittning eller skolsittning.

Stora rum med plats för stora tankar

I de större rummen är tekniken utvecklad ytterligare för att ge er bra möjligheter att hålla stora sammanträden och föreläsningar, då det är otroligt viktigt att alla deltagarna hör och ser ordentligt. Rummen är utrustade med DVD som har ljud 2.1 eller 5.1 och det finns tekniker i huset som alltid är tillgängliga om det behövs hjälp med mötestekniken. För stora grupper finns ett rum för upp till 130 personer vid möblering i biosittning, och för möten med gruppindelning möbleras rummet i öar och rymmer då 72 personer. Det största konferensrummet har en scen med bra ljudanläggning och förutom grundläggande teknisk utrustning finns även en datavideoprojektor med full HD installerad.